Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

2023 e 5 KALDI

rrrr.jpg

Bu ifadeler sizin için bir mana ifade ediyorsa okuyun. Aksi halde, sudan bahaneler ile muhalif safta iseniz size ne dense boşadır. 86 yıldır inkitalar hariç UYUTULAN TÜRK MİLLETİ NARKOZUN etkisinden kurtularak kendisine gelmiştir. Bu UYANIŞIN SİYASİ ŞEKLİ ADALET ve KALKINMA PARTİSİNİN iktidar oluşu ve başındaki R.TAYYİP ERDOĞAN ın BAŞKAN oluşudur. Yukarıdaki MİT MÜŞTEŞARI HAKAN FİDAN ın beyanları ülkemiz üzerinde oynanan oyunların hangi gayeye matuf oldugunu tespit eden beyanlarının önemidir.

 

ÇANAKKALE de, 7 o günün süper devletlerinin donanmalarının ve ordularının boğazın sularına gömülerek kaçmaları, KUTUL AMEREDE 20.bin kişilik Türk Ordusuna rağmen 60 bin kişilik İngiliz ordusunun MAĞLUB olması gerçeğine rağmen, çevrilen entrikalar sonucu Düşman gemilerinin ellerini kollarını sallıyarak Çanakkale den geçişleri, İstanbulu işgal etmeleri, 5 yıl işgal altında tutmaları izah edilmezken, İgiliz Kralına 400 ton altının verildiği şaibesi hala muallakta durmaktadır.

 

DAİMA PUSUDA YATAN İNGİLİZ her daim oyunun baş aktörüdür. AB ile olan birlikteligi, İngiliz Krallığının önünde bir engel görüldüğünden buradan çıkma kararı alarak, entrikalarını sürdürmeye çalışmaktadırlar. İNGİLİZCE LİSAN KURSLARI-KİLİSE ve KİLİSE EVLERİ, MİSYONERLİK ile milletimizi dejenere etmeye ve HIRISTIYANLAŞTIRMAYA çalışan, MASON LOCALARI, LİONS-ROTARY ULUSLAR ARASI kuruluşların çevremizdeki etkisini her gün artarak hissetmekteyiz. 1950 ye kadar ESARET altında yaşatılan MİLLETİMİZ, 10 yıllık DEMOKRAT PARTİ iktidarını 4 Milliyetci lideri İDAM SEPHASINA göndererek, cezalandıralanlar, 1980 Darbesi ile, İnkitaya uğratanlar, Her ON YILDA bir DARBE ile MİLLİ İRADEYİ ÇİZMELERLE EZENLER in, CUMHURİYET MİTİNGLERİ, GEZİ AYAKLANMASI, L5 Temmuz SİLAHLI MÜDALESİ ile DEMOKRASİYE KASTEDENLERİN neyi ve kimi hedef aldıkları gerçeğinin, VATAN İÇİN CANINI ORTAYA ATANLARLA VATANA İHANET EDENLERİ AÇIKÇA GÖSTERMİŞTİR. Bir yandan Yapılan hizmetler MİLLİLEŞEN TSK ya yönelik SİLAH ve MUHİMMATIN, İMAR ve İHYA HAREKETLERİNİN SAYPISAL COĞUNLUGU, hizmet edenlerle, Hezimete çalışanlarını açıkça göstermiştir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR