2019 YILI BİRİNCİ UYUM EĞİTİMİ İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİ

2019 YILI BİRİNCİ UYUM EĞİTİMİ İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİ
TEMA Ailesine yeni katılan ve temsilci, sorumlu sıfatıyla göreve devam edecek bütün gönüllülerimiz, Vakıf işleyişi, temsilcilerin görev tanımları, yetki ve sorumlulukları ve benzeri konularda eğitim alırlar.

Yıl içinde iki defa gerçekleşen ve "uyum eğitimi" diye adlandırılan eğitimin birinci oturumu 12-14 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşti. Hızlı bir şekilde yol aldıklarını vurgulayan TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman Özay, ”Samsun’dan İlce ve mahalle temsilcilerimizden Çarşamba ilce Temasçısı Kenan Şanlı İlkadım İlçesi Fevzıcakmak Mahalle sorumlusu Mehtap Güneş Cumhuriyet Mahallesi sorumlusu Bahar Dursun, Çiftlik Mahallesi sorumlusu Ayten Ardıç’ında katıldığı eğitimde, 35 ilden 55 katılımcı vardı ”dedi. 

img-5639-tema-vakfi-samsun-il-temsilcisi-leman-ozay.jpg

HER GEÇEN GÜN DAHA BÜYÜYORUZ 

TEMA Vakfı ailesinin her geçen gün daha da büyümeye devam etiğini belirten. TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman Özay, Umut yeşertmek adına TEMA Ailemize yeni katılan tüm temsilci ve sorumlularımıza hoş geldiniz diyoruz. Eğitimler boyunca bizlerin her ihtiyacı ile yakından ilgilenen ve profesyonel eğitim içeriği hazırlayan Genel Merkez çalışanlarımıza ve yönetim kurulu başkanımız Sayın Deniz Ataç hanımefendiye Samsun Tema Vakfı İl Temsilciliği ekibi adına çok teşekkür ederim” diye konuştu Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.