2018 YILI VEZİRKÖPRÜ İÇİN “YATIRIM” YILI OLDU

2018 YILI VEZİRKÖPRÜ İÇİN “YATIRIM” YILI OLDU
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında “2018 yılı Vezirköprü için ‘Yatırım Yılı’ oldu.İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda birçok önemli yatırım yaptık.

Geride bıraktığımız yılda halkınızı teveccüh desteğiyle çok güzel çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade eden Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "Vezirköprü Belediyesi olarak 2018 yılında kentin fiziki ve zihinsel dönüşümü için önemli projeleri gerçekleştirdik. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun “dedi. 

'HALKIMLA BİRLİKTE BAŞARDIK'

İlçede mahalle dokusuna uygun kentsel dönüşüm kapsamında sağlık merkezinden kültür merkezine, kütüphaneden mahalle camilerine kadar ihtiyaçları olan yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Edis,"2018 yılında yatırımcılar açısından en gözde ilçeler arasında yer aldı. Zihinsel dönüşümü için başlattığımız kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlerimize hız kesmeden devam ettik. Artık şehre değer katan etkinliklerin yapıldığı bir merkez haline dönüştürdük "diye konuştu.

'KARLILIĞIMIZDA DEVAM ETTİRECEĞİZ'

2018 yılında da, olduğu gibi, yılmadan, yorulmadan ve ilk günkü heyecanımızla, doğru bildiğimiz yoldan yürümeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Edis," Yeni yılla birlikte yeni umutlarla yeni hedeflere doğru kararlılıkla ilerlemeyi sürdüreceğiz. Ağzı dualı Vezirköprülerle çıktığımız bu yolda birlik, beraberlik duyguları içerisinde, çok daha güzel işlere imza atacağız. Yeni yılın, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum “şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.