2018 BÜTÇESİ ONAYLANDI

2018 BÜTÇESİ ONAYLANDI
İlkadım Belediyesi, 2018 yılı bütçesi onaylandı

İlkadım Belediyesi’nin 2018 yılına ait performansının ve bütçesinin onaylandığı meclis toplantısında konuşan Başkan Tok,  2017’nin yılını çok verimli geçtiğini, temel atma, açılış ve yeni projelerin start aldığı dönem olduğunu ifade ederek, 2018 yılına ait yeni hedeflerini anlattı.

İlkadım Belediyesi Meclisi, Ekim ayı 4. Dönem 9’uncu toplantısının 18’inci birleşimine ait toplantı gerçekleştirildi. Gazi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 2018 yılı performansı ve bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

2017 YILI HİZMETLERLE DOLU YIL…

Belediye’nin 2018 yılına ait çalışmaları, projeleri ve yeni hedeflerinin görüşüldüğü meclis toplantısında söz alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2017 yılının çok verimli, temel atma, açılış ve yeni projelerin start aldığı dönem olarak geçtiğini söyledi.

İNSANA DOKUNAN VE GÖNÜLLERE HİTAPE EDEN PROJELER

Yerel seçimler öncesi halka verilen sözleri sırasıyla yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Erdoğan Tok,  “ İnsana dokunan ve gönüllere değen projelerle,  kadın-erkek, çocuk-genç, yaşlı olmak üzere toplumun her kesimine hitap eden hizmetleri hayata geçiyoruz.” dedi.

“PROJELERİMİZ HALKTA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI.”

Son 3 buçuk yılda İlkadım’da büyük değişime ve gelişime imza attıklarını kaydeden Başkan Tok, “ Göreve geldiğimiz günden bugüne çok önemli ve büyük projeleri halkımızın hizmetine sunduk. 23 yılda yapılamayanları 3 buçuk yıla sığdırdık. Yaptığımız esnaf ve vatandaş buluşmalarında hizmetlerimizin  ve projelerimizin halkımızda büyük yankı uyandırdığını görüyorum.  Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim alanlarında öne çıkan birçok hizmetlerin yanı sıra kentin modern gelişimiyle birlikte toplumun sosyal huzuru ve refahını artıracak mega yatırımlar, İlkadım ilçesinin geçmişten bugüne bakıldığında tarihinin en büyük projeleri arasında yer alıyor. 2018 yılında da inşallah, projelerimizi tamamlamak, önümüze koyduğumuz yeni hedeflerle yeni projelerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü, daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum