2017 ilk toplantısı İstanbul Bafra Kolay Derneğinde yapıldı

2017 ilk toplantısı İstanbul Bafra Kolay Derneğinde yapıldı
İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF)'in 2017 ilk toplantısı İstanbul Bafra Kolay Derneğinde yapıldı.

İSTANBUL BAFRA DERNEKLER FEDERASYONU (BADEF) GENEL BAŞKANI MUSTAFA HACIOĞLU,

 ‘’ BÜTÜN İLÇELERİMİZLE BİRLİKTE SAMSUNLU OLMAKTAN  BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ’’

Toplantıya İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF’e) bağlı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Dernek Başkanı Halil İbrahim Mete, İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Demir, İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Dernek Başkanı Necati Karagöz, İstanbul Bafra Dereler Köyü Dernek Başkanı Faruk Önday , İstanbul Bafra Çetinkaya Dernek Başkanı Mesut Sağlam , İstanbul Bafra Dedeli Köyü Dernek Başkanı Mustafa Ünal , İstanbul Bafra Ayazağa Dernek Başkanı Aslan Koparan , İstanbul Bafra Ozan Köyü Dernek Başkanı Raşit Önder, İstanbul Bafra Kolaylılar Dernek Başkanı Rıfat Şen, İstanbul Bafra Beşyüzevler Dernek Başkanı Şenol Fırtına, İstanbul Bafra Gerzeliler Köyü Dernek Başkanı Ramazan Elik, İstanbul Bafra Düzköy Derneği Başkanı Kerem Çalışkan , İstanbul Bafra Kıraç Dernek Başkanı Muammer Durmuş ve İstanbul Alaçam Toplu Köyü Dernek Başkanı Adem Demir katıldı.

 

BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu yaptığı açıklamada,’’ BADEF olarak 2017 Yılının ilk toplantısını 12 Dernek Başkanı , İstanbul Bafraspor Kulübü yöneticileri ile  beraber BADEF’e bağlı İstanbul Bafra Kolaylılar dernek merkezinde yaptık. İlk başta İstanbul Bafra Kolaylılar Dernek Başkanı Rıfat Şen ve yönetimine , Gençlik Kollarına nazik davranışlarından, misafirperverliklerinden dolayı  teşekkür ederiz. Özelliklede her zaman kendisini örnek aldığımız onursal başkanımız ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya verdiği manevi desteklerden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Bizler Bafra Dernekler Federasyonu olarak 12 dernekle İstanbul’da bir araya geldik. Bu birlikteliği bu derneklerimizin bir araya gelmesi ile oluşan federasyonumuzla sağladık. Bizler her ne kadar Bafralı olsak ta Bütün ilçelerimizle birlikte Samsunluyuz ve Samsunlu olmaktan da büyük gurur duyuyoruz. Burada Bafralılar olarak birlik beraberlik 2017 ilk toplantısı için  kahvaltı programı yapıldı.

Bütün ilçelerimiz önce kendi içlerinde bir ve beraber olacak sonra hep birlikte Samsun olarak güçlü olacağız daha sonra da ülkemiz diri ve iri olacak. Memleketimiz insanlarının değerlerini, kültürlerini, birlik ve beraberliklerini koparmamalarında bu derneklerimizin büyük önemi var. Bu gönül vererek yapılan işleri başarmak kolay değil. O nedenle siz kardeşlerimizi bir kez daha kutluyorum. Hemşehirlerimizin bir ve beraber olması bizleri gururlandırıyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bizler İstanbul’da bulunan ve dernek çalışmaları yürüten bütün arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde Bafra’mızın ve Samsun’umuzun, Türkiye’mizin kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalar Bafralılara, Samsunlulara helal olsun. Gönlümüz ve kapılarımız sizlere ve herkese açıktır. Biz Bafralılar büyük bir aileyiz. Dünyanın neresinde olursa olsun Bafralılar birbirlerine hem tutkun hem de düşkünlerdir. Bafralı bütün dernek başkanlarımız bu konuda büyük bir gayret ve istekle çalışmalarına devam ediyorlar. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.