2000 ÖĞRENCİYE KİTAP BAĞIŞI YAPACAK

2000 ÖĞRENCİYE KİTAP BAĞIŞI YAPACAK
İstanbul Bafra Dereler Köyü Derneği Projelere Doymuyor.

İstanbul Bafra Dereler Köyü Derneği Başkanı Faruk Önday ve Kadınlar Kolu Başkanı Gülnur Önday yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yakın bir zamanda ses getirecek projelere imza atmanın mutluluğunu yaşamak için var güçleri ile çalışmalarını devam ettiriyorlar.

İstanbul Bafra Dereler Köyü Derneği Başkanı Faruk Önday ve Kadınlar Kolu Başkanı Gülnur Önday yaptıkları ortak açıklamada,’’ Bizler doğduğumuz köyümüz Dereler Köyünü, güzel ilçemiz Bafra’mızı, kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsun Şehrini  bugüne kadar unutmadık, bundan sonrada unutmayacağız.

Baba ve ata topraklarımıza, deresinde yüzdüğümüz, ormanında, çayırında koştuğumuz Bafra Dereler Köyüne manevi bir çalışma yapmak için 6 aydan bu yana çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ayrıca kadın kolları olarak manevi destekli projemizde İstanbul’da bulunan sivil toplum örgütleri ile istişare içerisine girdik. Çok yakın bir zamanda ise bu projemizle

2000 öğrencimize eğitime katkı altında kitap bağışımız olacaktır. Bunun içinde İstanbul bir grup eğitim gönüllüsü kardeşlerimizle Bafra’mıza gelip bu bağışımızı yapacağız.

Aslında bir hafta önce gelecektik ama hava , yol şartları buna müsaade etmedi. Her şeyde hayır vardır diyoruz.

İstanbul Bafra Dereler Köyü Derneği yönetimi olarak köyümüz için anlamlı proje çalışmalarımız son safhasına gelmiştir. En kısa zaman içerisinde ise konuyu tüm kamuoyu ile paylaşacağız. Her şey doğduğumuz, büyüdüğümüz Dereler Köyümüz, Bafra'mız, Samsunumuz ve güzel ülkemiz Türkiye'miz içindir.’’dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.