20 ülkeden gelen çocuklar yeteneklerini Antalya'da sergileyecek

20 ülkeden gelen çocuklar yeteneklerini Antalya'da sergileyecek
Dünyanın dört bir yanından gelen çocukların yeteneklerini sergilediği Festival Model & Talent World-2015 festivali, 19-28 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya Club Hotel Sera’da başlıyor.

Organizasyon kapsamında 20 ülkeden 50 temsilci, 4-18 yaş arası çocuk ve gençler oyunculuk gibi profesyonel becerilerinin yanı sıra dans, tiyatro, müzik, resim vb. gibi sahne performanslarıyla da bireysel yeteneklerini gösterecek. Hem geleceğin yeteneklerinin seçileceği hem de Türkiye'yi tanıtmayı amaçlayan festival çerçevesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Bu kapsamda çiçek ve çocuk temasını içeren Expo 2016 Antalya dünya çocuklarına tanıtılacak.

Dünyanın dört bir yerinden gelen çocuklar, kendi ülkelerine özgü çiçek tohumlarını Expo 2016 Antalya alanına dikecek. Farklı milletlerden gelen çocuklar, barışın simgesi olan zeytin fidanları dikerek 'dünya barışının' önemini vurgulayacak, TRT Çocuk Şenliği’ne katılacaklar. Antalya’yı tanıtmak adına, 27 Nisan 2015 tarihinde yat turu, hayvanat bahçesi ve Kaleiçi şehir turu gezisi yapılacak. Sosyal sorumluluk ve destek adına, yaşlı bakım evi ve engelli veya yardıma muhtaç çocuklara destek ziyareti yapılacak. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.