20 OCAK UNUTULMADI

20 OCAK UNUTULMADI
Samsunspor kafilesinin Havza karayolunda geçirdiği 20 Ocak 1989 kazası bir çok futbol Kulübü, Efsane futbolcular ve Birokratlar tarafından unutulmadı.

SAMSUNSPOR'UN ACISINI PAYLAŞTILAR
Kırmızı Beyazlı Camia'nın kara günü olarak ilan edilen Kırmızı Beyaz renklerin yanına siyah rengin eklendiği gün olan 20 Ocak 1989 kazası dün bir kez daha Türkiye'nin gündemindeydi. Türkiye'de Galatasray, Gaziantepspor, Tranbzonspor, Şanlıurfaspor, Boluspor, Göztepe ve Zonguldakspor gibi bir çok kulübin yanı sıra Samsun'un eski Valisi Hüseyin Aksoy, Atakum Belediye Başkanı İshat Taşçı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Milli Futbolcu Arda Turan ve Beşiktaş Çarşı Grubu sosyal medyada yayınladıkları mesajlarla Samsunspor'un ve taraftarlarının acı gününde yanında oldu.

FUTBOLCULAR'DAN ANLAMLI VİDEO
Ntvspor başta olmak üzere Türkiye'de ki bir çok yayıncı kuruluş ise 20 Ocak 1989 kazasının kanallarında yayınladılar. Sosyal medyada ise Samsunspor'lu taraftarları Twitter'da yaptıkları 20 Ocak etkliği ile TT yaparak Türkiye gündemine oturdular. Kırmızı Beyazlıların Antalya kampında ise dün resmen hüzün vardı. Samsunspor'lu futbolcular kamp yaptıkları otelin konferans salonunda hep bir ağızdan Hasretinle yandı gönlüm şarkısını söyleyerek videoya çektiler. Çekilen bu video'da sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.