2 BİN 500 AİLEYE RAMAZAN ÇEKİ

2 BİN 500 AİLEYE RAMAZAN ÇEKİ
Çorum'da AK Partili yöneticilerin katkılarıyla 250 bin lira bütçeli 2 bin 500 alışveriş çekinin 1500'ü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Vali Mustafa Çiftçi'ye teslim edildi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ahlatcı, ramazan çeki yardım kampanyası hakkında bilgi verdiği Çiftçi'ye 1500 çeki teslim etti.

Açıklamada ifadelerine yer verilen Ahlatcı, 1500 çekin SYDV, bin çekin ise kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını bildirdi.

Ramazanın yardımlaşma ve bayramlaşma ayı olduğunu ifade eden Ahlatcı, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı Müslümanlar için kaynaşma, paylaşım, bir arada olma ve hoşgörüyü ifade eder. Ramazan ayı yardımlaşmanın, sevginin, kardeşliğin, mutlulukların, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardım edenin de yardım alanında mutlu olduğu, huzur bulduğu bir aydır. İhtiyaç sahibi ailelere bir nebze olsun destek olmak amacıyla il yönetimimiz tarafından çalışma başlattık. Kampanya kapsamında 250 bin lira tutarında hediye çeki hazırlandı. Çalışmamıza destek veren yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.