19 MAYIS’TA SIKI DENETİM

19 MAYIS’TA SIKI DENETİM
19 Mayıs Belediyesi denetimleri sıklaştırdı

19 Mayıs Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliği ekipleri tarafından rutin olarak yapılan denetimler Kurban Bayramı öncesi sıklaştırıldı.

19 Mayıs Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliği ekipleri yaptıkları denetimlerde mevzuatın ön gördüğü hükümleri esas alarak; pastane, lokanta, cafe, market, fırın, kasap denetimlerinde genel hijyen, ruhsat kontrolü, fiziksel ve teknik koşullar, işyeri fiyat tarifesinin yer alıp almadığını, ürünlerde son kullanma tarihinin geçip geçmediği, ekmek gramaj kontrollerini yapıyorlar.

Halkımızın Sağlığı ile Oynanmasına Müsaade Etmeyeceğiz.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ”Bayramı fırsat bilerek halkın sağlığı ile oynanmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceğini, bu yüzden Kurban Bayramı öncesi yapılan denetimlerin sıklığını artırdıklarını ve Kurban Bayramı sürecinde denetimlerin devam edeceğini söyledi. Başkan Topaloğlu aynı zamanda ilçede mezarlıkların temizle çalışmaları, haşere ile mücadele çalışmaları ve camilerin temizliğinin de devam ettiğini belirterek, vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.