19 Mayıs'ta Karakucak Güreş Festivaline Büyük İlgi.

19 Mayıs'ta Karakucak Güreş Festivaline Büyük İlgi.
19 Mayıs Belediyesi tarafından düzenlenen Karakucak Güreş Festivali'nde Şaban Yılmaz başpehlivan oldu. Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, güreşlere katılan ve destek olan herkese teşekkür etti.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen 19 Mayıs Belediyesi Karakucak Güreş Festivali'ne ilgi büyüktü.

Düzenlenen güreşlere Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,  Ak Parti Samsun Eski Milletvekili Musa Uzunkaya, Samsun Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Abdullah Tekelier, Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, İstanbul Esenler Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Elibol ve Güreş Ağası Aslan Polat, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

19 Mayıs Belediyesi Karakucak güreşleri festivalinde başpehlivanlıkta birinciliği Şaban Yılmaz alırken, ikinciliği Fatih Çakıroğlu, üçüncülüğü ise Recep Taslak ve Murat Keskin paylaştı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Sporcularımıza kıymetli Valimiz Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin ve protokol üyelerimiz ile birlikte ödüllerini taktim ettik. Türkiye’nin çeşitli illerinde güreşen 19 başpehlivan ve alt kategorilerde yaklaşık 300 güreşçi 19 Mayıs Er Meydanı'nda kıyasıya rekabet girerken, ağalık yarışında 30.500 TL ile ağalık unvanını Akgül Zahire sahibi Ahmet Akgül aldı. Ayrıca 30 bin TL ile destek olan Hayran İnşaat Sahibi İbrahim Demir’e,3 TL ile destek olan Belediye Meclis Üyemiz Şükrü Şener’e ve En-sa Yapı şirketler adına Cafer Ayaz’a, bin TL ile destek olan Alaçamlılar derneği adına Abdullah Bülbül’e ve İstanbul Alaçamlılar Derneği güreş ağası Aslan Polat’a ve ağalık yarışında desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.