19 Mayıs’ın Gençleri 19 Mayıs İçin Eğitiliyor

19 Mayıs’ın Gençleri 19 Mayıs İçin Eğitiliyor
SAMTAB tarafından Yatırımın Arayüzü Gençler Projesi

Samsun ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (SAMTAB) tarafından Yatırımın Arayüzü Gençler Projesi (YANG ) kapsamında kurs gören gençler Kızılırmak Deltası Kuş Cennetinde 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile fikir alış-verişinde bulundu.

Turizm sektörünün eğitilmiş insan ihtiyacının karşılanması yoluyla genç işsizlerin istihdamlarının arttırılmasının hedeflendiği YANG projesi Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde özellikle konaklama hizmetlerinin nitelikli eleman ihtiyacının karşılanacağı öğrenildi.

Gençlerimiz için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; gençlerimizin projeleri hakkında bilgi aldık. Turizm konusunda büyük değerlere sahip olan İlçemiz için, özellikle de Yörükler Mahallemiz ve Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti için güzel projeleri var. Kızılırmak Deltası Kuş Cennetinin yanı sıra Karadeniz'in terası" olarak nitelendirilen Nebiyan Dağı muhteşem manzaranın seyredilmesinin yanı sıra tırmanma, yayla turizmi, dağcılık, yamaç paraşütü, yürüyüş parkuru, foto safari gibi çeşitli sportif aktiviteler için ilçemize gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin konaklaması ve hizmet sektörü için eğitimli insanlara ihtiyacımız var. İlçemizde Turizm sektöründe şehrimizin insanları, çocuklarımız çalışacak. Dedi

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.