19 MAYIS YENİ DEVLET HASTANESİNE GÜN SAYIYOR

19 MAYIS YENİ DEVLET HASTANESİNE GÜN SAYIYOR
19 Mayıs ilçesinde yapımı devam eden 19 Mayıs yeni devlet hastanesi çalışmalarını, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç ve beraberindekiler inceledi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” İl Sağlık Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç ile birlikte ilçemizde yapımı devam eden Yeni Devlet Hastanemizdeki çalışmaları inceledik. İnşallah yılbaşına kadar hastanemiz faaliyete geçmiş olacak. İlçemize şimdiden hayırlı olsun.19 Mayıs yeni devlet hastanesi için gün sayıyor“ dedi.

resim1-001.jpg

İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç,”19 Mayıs devlet hastanesi toplamda 40 yatak kapasiteli olacak.Modern mimari yapıya sahip olan hastane güçlü altyapı ve teknolojik imkânlarla donatılıyor.Yaklaşık 6 bin metre karealan üzerine inşa edilen hastanemizde diyaliz ünitesinden,ağız ve diş sağlığına yönelik hizmet verecek ünitelere kadar her detay var.Ameliyathane ve yoğun bakımında yer aldığı hastanede sosyal donatı alanları ile birlikte geniş otopark alanı da inşa edilecek.İlçemize hayırlı olsun” dedi.

resim2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.