16 NİSAN MİLATTIR

16 NİSAN MİLATTIR
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ak Parti Atakum Gençlik Kolları Başkanlığı’nın Atakum Kamalı Mahallesi’nde düzenlediği ‘Gençlik Kürsüsü’ programına katılarak gençlere ve mahalle sakinlerine hitap etti.

ROL MODELİNİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN
Yaşanan referandum sürecini dikkatlice takip eden herkesin, Türkiye’nin düşmanlarının bir araya gelerek bütün güçleriyle hayır çıkması için nasıl bir çaba içerisinde olduklarının görüldüğünü söyledi. Sadece bu çabanın bile neden evet sorusuna en büyük cevap olduğunu vurgulayan İshak Taşçı, hedefi doğruluk ve hizmet olanın yükünün ağır olacağını belirterek, “ Bugün bütün dünyanın gıpta ile baktığı, sevmeyenlerinin bile taktir etmek zorunda kaldığı, bir kesim tarafından ne yaparsa yapsın ön yargıyla yaklaştığı ama şartlar ne olursa olsun milleti için, vatanı için, bayrağı için mücadeleyi bırakmadığı bir liderimiz var. Gücünü bulunduğu makamlardan değil, sizlerden alan bir rol modeliniz var. O sizi asla yalnız bırakmadı, sizde onu asla yalnız yürütmediniz. Şimdi ülke için bir milat var önümüzde. Tarihi bir ana yine eşlik ediyoruz. Yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tarih yazıyoruz” diye konuştu. 
SİZ HAK ETTİĞİNİZİ GÖSTERDİNİZ
Gençlere Türkiye Siyasi Tarihi’nin en büyük desteğini sunan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin iyi anlaşılmasının çok önemli olduğunu belirten Taşçı, “ Siz son olarak 15 Temmuz sürecinde söz konusu vatan, millet, bayrak ve demokrasi olunca neler yapabileceğinizi bütün dünyaya gösterdiniz. Siz bugün 18 yaş seçilme hakkına karşı çıkanlara verilen en güzel cevapsınız. Siz makam ve mevki düşünerek tanklara, mermilere, bombalara karşı durmadınız. İşte bu karşılık beklemeksizin ortaya koyduğunuz tarifi olmayan, karşılığı kestirilemeyen tavrınız, seçilme hakkını ne kadar hak ettiğinizi gösteriyor. Sizler belki 15 yıl öncesinin Türkiye’sini hatırlamıyorsunuz ama tanıklık ettiğiniz tarih sizi, geleceğe hazırladı. Şimdi gün sizin gününüzdür. Ben sizlerin evet diyeceğini biliyorum. Ama size daha fazlası düşüyor. Bugüne ve yarına sizin coşkunuz ve inancınız damga vuracak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.