16 Nisan Dönüm Noktası Olacak

16 Nisan Dönüm Noktası Olacak
Ak Parti Samsun Milletvekili Dr.Ahmet Demircan, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan halkoylaması çalışmaları kapsamında 19 Mayıs ilçesinde bir dizi program gerçekleştirdi.

Programa 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Kalaycı ve belediye meclis üyeleri katıldı.

İlk olarak 19 Mayıs Kültür ve Dayanışma Derneğinde vatandaşlarla biraraya gelen Demircan programın ardından İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirilen Halk toplantısına katıldı.

İlçeye gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu konuşmasında;’’ Bu millet 16 Nisan’da Allah’ın izni ile evet diyerek yeni ve güçlü bir sistem için adım atacaktır. 19 Mayıs İlçemizde bu adımın büyük bir parçası olacaktır.’’dedi.

16 Nisan bir dönüm noktası olacaktır diyen Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan;’’ Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak. Hükümetler tasarı gönderemeyecek. Kanunlarla ilgili her şey Meclis kontrolünde olacak. Meclis ilk defa HSYK’ya üye seçecek. Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis’e seçimleri yenileme imkanı verilecek. Halkın temsil gücü artacak.’’dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.