15/02/2020

Belki biraz iddialı bir maç yazısı yazacağım ama tarihe not düşün 15/02/2020 yükselişin başlangıç tarihi olacaktır. 

Neden mi?

Bu takımı kendi yaratmasa dahi futbolcu kardeşlerimizle beraber yiyip içen, o havayı yaşayan ve onlar gibi tesislerde kalan, özellikle bu maçı bekleyen HOCAMIZA VE EKİBİNE GÜVENİYORUM.

Bu maçın önemini ve böyle maçların stresini daha önce yaşamış, 6 puan farkı kapatıp  Yılport Samsunspor'u 2 puan önde lider yapan hepsi birbirinden kaliteli FUTBOLCU KARDEŞLERİME GÜVENİYORUM. 

Sol bekimiz noksan mı? Olsun, yaratmak yüce ALLAH'A MAHSUSTUR. HOCAMIZ O MEVKİYE EN HAZIR OYUNCUYU  BULUP TAKIMA MONTE EDECEKTİR.

Forvetlerimiz mi formsuz? Olsun, o gün bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincine varıp  öyle mücadele edeceklerdir. Bahattin, Burak, Halil, Guido ve Atabey. Büyük maçları büyük oyuncular kazanır onlara sonuna kadar güveniyorum.

Orta sahamızın üçlüsü Ferhat, Muhsin ve Gökhan. İşte final maçı böyle oynanır diyerek kariyerlerini ortaya koyacaklardır.

Defansımız Caner Arıcı önderliğinde gol yememek için her türlü önlemi alıp rakip takıma göz açtırmayacaktır. Recep Burak hem Recep için hem de Burak için iki kişilik oynayacaktır. Ayrıca bu maç Veli Çetin'in maçı ve ondan gol bekliyorum.

TFF profesyonel liglerin en az gol yiyen kalecisi Nurullah Aslanım benim kalesini gole kapatacaktır.

Evet karşı takımın kazanması gereken bir maça çıkıyoruz, bu sefer onlar düşünsün rahat olan biziz. Şimdi onlar stresli olacak ve bu durumu çok iyi değerlendireceğimize inanıyorum. Üzerimizde kalan final maçı kazanamama hastalığını da yeneceğiz.

Hani derler ya; 'Sözün bittiği yerdeyiz' diye.. O gün sakin olan ve inanan kazanacak. Oyunu kendi sahamızda kabul edip kontra atağa mı çıkacağız izleyip göreceğiz. Veyahut rakibe karşı oyunu ön bölgede kurup pres yapıp kendi oyunumuzu kabul ettirme  yoluna mı gideceğiz onu da göreceğiz Yoksa rakibe karşı tam saha kapalı defans mı yapacağız merak ediyoruz, bekleyip göreceğiz

Yani kısacası her şey sahnede sergilenecek. Sevgili okurlarım, iddiaa ediyorum bizlere bu umudu ve güzelliği aşılayan başkanımız Yüksel Yıldırım'ın başını tribünlerde öne eğdirmeyecekler.

YILPORT SAMSUNSPOR YENİLMEYECEK.

LİDER GİDİP ŞAMPİYON DÖNECEĞİZ.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR