"15 Yıl Boyunca Vizyonumuzu Hep Yüksek Tuttuk"

"15 Yıl Boyunca Vizyonumuzu Hep Yüksek Tuttuk"
İlçede görev yapan apartman görevlilerini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 15 yılda sağladıkları dönüşümle 7'den 77'ye herkes için yaşanabilir bir şehir ortaya çıkardıklarını söyledi.

İlçede görev yapan apartman görevlileri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Misafirleri ile sohbet eden Başkan Genç, bir şehrin sadece konutlardan ibaret olmadığına dikkat çekerek, şehre ruh veren öğelerin de önemli olduğunu vurguladı. Başkan Genç, "Şehrin estetiği mimarisi, insanın estetiği ise ahlakıdır. Biz, ikisinin ortak noktada buluştuğu, insanı yücelten bir şehir ortaya koyduk. Yaptığımız çalışmalarla şehrimize ruh kazandırdık" dedi.

canik-bld-haber-(2)-008.jpg

KENTSEL VE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜM
Kentsel dönüşüm adına yaptıkları yatırımlarla estetik bir şehir ortaya çıkarırken, şehre ruh verecek eğitim, kültür, sanat, spor gibi alanlarda da yatırımlara imza attıklarını belirten Genç, "Şehrimizde Türkiye'nin en büyük ve örnek kentsel dönüşüm çalışmalarını yaptık. Daha önce bataklık olan, miladını doldurmuş eski, sağlıksız ve güvensiz yapılardan oluşan alanlar, bugün çocuklarımızın hayallerini ve ufuklarını genişletecek düzeyde, bütün sosyal donatılarının içinde bulunduğu modern ve estetik görünüme kavuştu. Ancak biz bununla yetinmedik ve 7'den 77'ye herkes için bir şehir ortaya çıkardık" diye konuştu.

canik-bld-haber-(6)-005.jpg

ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPTIK
Şehrin insani dokusunu zenginleştirecek çalışmalar yaptıklarını ifade eden Genç, "Şehir ve medeniyet birbirini tamamlar. Şehirlerin tıpkı insanlar gibi ruhu vardır. Biz de insanı ön plana çıkaracak yatırımlarla şehrimize ruh kazandırdık. Kadınlarımız için her mahallemize hanım konakları yaptık. Çocuklarımız için sıbyan mektepleri, eğitim yuvaları, parklar, müzeler, tiyatro ve müzik okulları açtık. Biz de kendi medeniyet kodlarımızı bugünkü modern dünyayla birleştirdik. 15 yıl boyunca vizyonumuzu hep yüksek tutarak örnek olacak projelere imza attık" şeklinde konuştu.

canik-bld-haber-(7)-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.