15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi Açıldı

15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi Açıldı
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nca hazırlanan ''15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi'' Samsun'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan tarafından açıldı

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ve demokrasi nöbetlerinde, fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerinden oluşan bir sergi oluşturdu.

Anadolu Ajansı'nın katkılarıyla oluşturulan ve 81 ilde açılacak olan ''15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi''nin ilki Samsun'da Tarihi Kentler Birliği toplantısının gerçekleştirildiği Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Sergi açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel tarafından açıldı. 50 fotoğraın yer aldığı sergide İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı illerde objektiflere yansıyan fotğraflara yer verildi. Sergide 15 Temmuz şehitleri Dayanışma Kampanyası afişine de yer verildi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ve sonrasındaki demokrasi nöbetleri ile milletimiz demokrasiye ve geleceğine sahip çıktı. Demokrasi fikrinin devam etmesi açısından bu meydanlarda yaşananların görsellerin, Ankara ve İstanbul dışındaki illerimizde yaşanan olayların görsellerinin paylaşılması açısından bir sergi hazırladık. Anadolu Ajansı’ndan destek alık. Sergimizin ilkini Samsun'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte yaptık. Sergimiz 81 ilimizde açılacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.