15 Temmuz Kahramanları’ndan Başkan Kul’a ziyaret

15 Temmuz Kahramanları’ndan Başkan Kul’a ziyaret
Hain darbe girişiminin olduğu akşam İstanbul Atatürk Havalimanı yolunda tankın önüne yatarak tüm Türkiye’nin gündemine oturan Metin Doğan 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Musa İlhan Terme B. Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyarer etti

Terme Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilerek, Terme Belediyesi ve Terme Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürlüğü katkıları ile düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Turnuvası” final maçını izlemek ve konferans vermek üzere Terme’ye gelen 15 Temmuz Gazileri Metin Doğan ve Musa İlhan Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

“ANILARINI PAYLAŞTILAR”

Ziyarette 15 Temmuz Gazisi Metin Doğan, 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Musa İlhan ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul hain terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe kalkışmasında yaşadıkları anıları paylaştı. 

“DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI”

15 Temmuz Gazileri Metin Doğan ve Musa İlhan’ın yaşadıkları anıları dinlerken gözleri dolan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul 15 Temmuz kahramanlarını Terme’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, “15 Temmuz bu milletin darbeye karşı dik durduğu bir gün. Bugün de önemli kahramanlarımız var. Bu önemli kahramanlardan birisi de Metin Doğan ve Musa İlhan kardeşimiz. 15 Temmuz Şehitlerimize ve Gazilerimize çok şey borçluyuz. Onlar olmasaydı ben ve birçoğumuz şimdi burada olmazdık. Şehit ve gazilerimizin fedakarlıklarını unutmadık, unutmayacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Allah sizden ve bu aziz milletimizden razı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.