15 TEMMUZ ANLATILDI

15 TEMMUZ ANLATILDI
Bahadır Yenişehirlioğlu; Gençlerin zihinlerine darbe yapıyorlar

İlkadım Belediyesinin okullarda organize ettiği Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz konulu söyleşide Edebiyatçı Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, "40 yıl önce temelleri atılan ihanet şebekesi FETÖ, sözde din temelli, vatikan uzantılı, ABD ve Batı destekli örgüttür. Küresel güçler toplumumuzu özellikle gençlerimizi dizilerle, sinema filmleriyle, içi boş, ahlaki yapımızı bozan kitaplarla zihin alt yapımıza virüsler bırakıyor. Zihinlere darbe yapıyor." dedi.

İlkadım Belediyesi Yazar Okullarda projesi kapsamında TRT Sevda Kuşun Kanadında dizi oyuncusu edebiyatçı yazar Bahadır Yenişehirlioğlu'nu öğrencilerle buluşturdu.

Gün içinde iki farklı okulda Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz konulu söyleşide bulunan Bahadır Yenişehirlioğlu, öğleden önce Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi, öğleden sonra Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine konferans verdi.

15 TEMMUZ, 27 MAYIS VE 12 EYLÜL'DEN FARKLI

TRT Sevda Kuşun Kanadında dizisinde saatçi Hüsnü karakterini canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu, Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz konferansında 15 Temmuz Darbe girişiminin 27 Mayıs, 12 Eylül darbelerinin farklı olduğunu söyledi. 27 Mayıs ve 12 Eylül Darbelerinin ihtilal olduğunu ifade eden Yemişehirlioğlu, FETÖ ihanet çetesinin Vatikan uzantılı, ABD ve Batı destekli küresel güçlerin planı olduğunu söyledi.  

İNSANLARI MANKURTLAŞTIRDILAR

40 yıl önce temelleri atılan FETÖ yapılanmasının sözde din temelli, insanları mankurtlaştıran, zihinleri iğdişleştiren, körü körüne bağlanma, sorgulama ve muhakemede bulunmayan insan yetiştirme üzerine kurgulandığını ifade eden Bahadır Yenişehirlioğlu,  Küresel güçlerin Türkiye üzerinde oynadıkları oyunların yerli işbirlikçisi olan bu ihanet çetesi tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti.

OYUNLAR BİTMEDİ, TEHDİT DEVAM EDİYOR

Egemen güçlerin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de çeşitli oyunlar kurduğunu kaydeden Yenişehirlioğlu, " Türkiye üzerinde oynanan oyunlar bitmedi. Darbe tehdidi sürekli var. Küresel güçlerin hedefinde Türkiye'nin gençliği var. Sizler varsınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Onlarda gençleri dizilerle, sinema filmleriyle, içi boş, ahlaki yapımızı bozan kitaplarla zihin alt yapımıza virüsler bırakıyor. Zihinlere darbe yapıyor. Bu tür yayınlarla toplumun ve gençlerin ahlaki yapılarını bozmaya çalışıyor. Toplumu ve özellikle gençleri sosyal medya ile vakitlerini alıyor. Sürekli bombardıman altına tutuyor.Teknolojinin esareti altında bırakıyorlar. Sağlıklı düşünmelerine fırsat vermiyorlar. Bu da kürsel güçlerin zihinlere yaptığı darbedir." dedi.

VATİKAN UZANTILI, BATI VE ABD DESTEKLİ ÖRGÜT

15 Temmuz'da millet olarak kahramanlık destanı yazıldığına vurgu yapan Yenişehirlioğlu, "Tankların paletleri altına kendini atan, mermilere göğsünü siper eden milletin içinden küresel güçlerin yerli işbirlikçilerinin çıkmasını 40 yıl önce temelleri atılan  sözde İslam adına dava şuuru ile yetiştirilen, mankurtlaştırılan düşünmeyen sorgulamayan insanlardan oluşan ihanet guruplarıdır. Nasıl oluyor da uçaktan insanlar üzerine besmele ile bomba yağdırabiliyor, Nasıl oluyor da tanktan çıkan üniformalı ihanet çetesi su içerken sünneti yerine getirerek çömelerek üç yudumda su içiyor. İşte bunlar zihinleri boşalttılar. Bu ihanet şebekesi Vatikan bağlantılı içimizdeki hainlerin yerli işbirlikçileridir." diye konuştu.

Konferansın ardından yazar Bahadır Yenişehirlioğlu'na İlkadım'ın simgesi Saathane tablosu ve çiçek takdim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum