Mehmet Ali Coşkuner

Mehmet Ali Coşkuner

15 TEMMUZ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, valiliğimiz öncülüğünde Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla şehrimizde düzenlenecek etkinlikler olacak. 

15 Temmuz etkinlikleri gün boyu sürecek.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 15 Temmuz Pazartesi günü tüm yurtta kutlanacak olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Samsun Valiliğinin öncülüğünde, Büyükşehir Belediyesi ve diğer kamu kurumlarının da katkılarıyla düzenlenecek ve gün boyu sürecek programları bizzat kendi açıkladı.

15 Temmuz 2016 günü FETÖ' cülerin gerçekleştirdikleri ve 248 kişinin şehit, 2 bin 196 vatandaş ise yaralanmasına yol açan hain askeri darbe girişimi, 3'üncü yılını geride bıraktık.

Etkinlikler saat 11.00'de Kıranköy ve Asri Mezarlık'taki şehitliklerin ziyaretleriyle başlayacak. Saat 12.00'de ise Büyük Cami'de Mevlid-İ Şerif ve hatim duası okunacak. 

Etkinlikler daha sonra, Cumhuriyet Meydanı'nda saat 14.00'te açılışı yapılacak 15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi ile devam edecek.

Saat 19.30'da Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü İstiklal Caddesi Verem Savaş Dispanseri önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı'na kadar gerçekleşecek.

Yürüyüş sonrası saat 20.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda toplanılacak ve burada Demokrasi ve Milli Birlik Programı başlayacak. Saat 00.13'te ise sala okunması, ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti, ezgi dinletisi ve tutulacak demokrasi nöbeti ile etkinlikler sabah namazı programı ile son bulacak. 

Hep birlikte15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü demokrasi zaferimizi kutlayalım.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Mehmet Ali Coşkuner Arşivi
SON YAZILAR