15 GÜNLÜK GELİN YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU

15 GÜNLÜK GELİN YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU
SAMSUN'da 15 gün önce evlenen üniversite öğrencisi 29 yaşındaki Nesliha Usta Gürdal, yatağında eşi 31 yaşındaki Levent Gürdal tarafından ölü bulundu.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Felsefe Bölümü öğrencisi Neslihan Usta Gürdal ile harita mühendis Levent Gürdal, iki yıl önce tanışarak arkadaş oldu. Birbirlerine aşık olan iki sevgili 20 Eylül günü yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi. İlkadım İlçesi Hakkıbey Sokak üzerindeki 4 katlı binanın ikinci katında oturan çift dün akşam evlerinde birlikte alkol aldı. Zaman zaman depresyon hapı kullandığı öne sürülen Neslihan Usta Gürdal ayaktayken dengesini kaybedip yere düştü ve kafasını yere çarptı. Levent Gürdal eşini kaldırıp yatağına yatırdı. Bir süre sonra da kendisi de yatağa gelip uyudu.

Bu sabah işe gitmek için kalkan Levent Gürdal eşini de kaldırmak istedi. Ancak yatakta hareketsizce yatan ve kaskatı kesilen eşinin öldüğünü anlayınca, yakınlarından yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Neslihan Usta Gürdal'ın öldüğünü ve kafasında şişlik olduğunu belirleyince polise bildirdi. Olay yerine gelen polis evde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından polise gözyaşları arasında ifade veren Levent Gürdal, "Biz 15 gün önce evlendik. Eşimle birlikte evde alkol aldık. Neslihan ayaktayken bir ara dengesini kaybedip yere düştü. Bu sırada kafasını yere çarptı. Başına pansuman yapıp yatağa götürüp yatırdım. Daha sonra ben de yattım. Bu sabah işe gitmek için kalktığımda Neslihan'ı da kaldırmak istedim ancak hareketsiz yatıyordu ve kaskatı olmuştu" dedi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerini tamamlanmasının ardından Neslihan Usta Gürdal'ın cesedi cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.