15 Farklı Noktada Çalışma

15 Farklı Noktada Çalışma
19 Mayıs Belediyesi ekipleri bugün 15 farklı noktada çalışmalarını sürdürüyor

19 Mayıs Belediyesine bağlı ekipler, hava şartlarının da elverişli olmasıyla birlikte ilçede her gün yaklaşık 15 farklı noktada çalışmalar gerçekleştiriyor.

İlçenin Cumhuriyet Mahallesinde parke yol ve kaldırım çalışmaları devam ederken, Pazar Mahallesinde çöp konteynırları dezenfekte işlemi, Çamlıca Mahallesinde köy konağı çalışmaları, Çiftlik, Esentepe ve Ormancık  Mahallelerinde yol bakım onarım çalışmaları, Dereköy Mahallesi beton yol çalışması, Dağköy mahallesinde kazı çalışması, Dereköy Taşkelik Mahallesinde büz ve kanal çalışması ve Yeşilova mahallesi ağaç dikim çalışmaları bu çalışmalardan bazıları.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Fen İşleri Müdürlüğüyle her gün yapılan çalışmalar ve program dâhilinde yapılacak çalışmalara ilişkin istişare ediyor.

Yaz-Kış demeden çalışmaların titizlikle sürdüğünü belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Ekiplerimiz, program dâhilinde tüm 19 Mayıs geneline gerekli hizmeti veriyor. Halkımızın yüzünü güldürmek için çalışıyoruz. İlçemizin her noktasında canla başla hizmet ediyoruz. İlçemizin tüm sokaklarına ve mahallerine en iyi şekilde hizmet ederek sahip çıkıyoruz. Hangi bölgemizde, Mahallemizde bir eksik ya da ihtiyaç varsa ekiplerimiz vatandaşımıza hizmet etmeye devam ediyor ve edecek.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.