120 AİLEYE SICAK YEMEK

120 AİLEYE SICAK YEMEK
Tekkeköy Belediyesi Hacı Rıfat Beytekin aşevinden 120 aileye sıcak yemek

Tekkeköy Belediyesi tarafından kurulan Hacı Rıfat Beytekin aşevi ilçe sınırları içerisinde yaşayan ve evlerinde yemek yapamayacak durumdaki kimsesiz muhtaç yaşlı 120 aileye her gün sıcak yemek ulaştırmaya devem ediyor.
Tekkeköy sınırları içerisinde yaşayan ve evinde yemek pişiremeyecek durumda olan kimsesiz yaşlı 120 aileye Tekkeköy Belediyesi her gün sıcak yemek dağıtıyor. Evlerinde yemek pişiremeyen muhtaç vatandaşlar belediyenin dağıttığı yemekler sayesinde sofrasında iki öğün sıcak çorba ve yemek yiyebiliyor. Tekkeköy Belediyesi Hacı Rıfat Beytekin aşevi tarafından yapılan üç çeşit yemek haftanın beş günü ilçedeki yemek yapamayan kimsesiz yaşlıların evlerine sefer taşları ile taşınarak dağıtılıyor.

Aşevini ziyaret ettiler

Her alanda sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirmeye çalıştıklarını dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Belediyemiz tarafından oluşturmuş olduğumuz Hacı Rıfat Beytekin aşevimiz vasıtasıyla ilçe sınırları içerisinde yaşayan ve evlerinde yemek yapamayacak durumdaki kimsesiz muhtaç yaşlı 120 ailemize her gün sıcak yemek ulaştırıyoruz. İlçemizdeki muhtaç yemek yapamayacak durumdaki 120 ailemizi kucaklayan Belediyemiz Hacı Rıfat Beytekin aşevimizin kuru bakliyatını karşılayan Seral Pamuk Elyaf Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş adamı Kadir Erol Beytekin ve İlçemiz Kaymakamımız Günay Öztürk ile birlikte aşevimizi ziyaret ederek, personelimizden bilgiler aldık” dedi.

İlçe sınırları içerisinde yaptıkları kapsamlı çalışmalar neticesinde belirlenen 120 aileye her gün üç çeşit sıcak yemek ulaştırdıklarını belirten Başkan Togar, “Aşevimizde yapılan yemekler haftanın beş günü belediye ekipleri tarafından araçlarla ihtiyaç sahiplerinin evlerine servis ediliyor. Böylelikle evlerinde yemek yapamayacak durumdaki kimsesiz yaşlılarımız evlerine sıcak çorba ile üç çeşit yemek giriyor. Ayrıca ilçe merkezinde bulunan eski belediye binamızın altın kurmuş olduğumuz Hacı Rıfat Beytekin aşevi servis noktasından muhtaç vatandaşlarımız istedikleri zaman yemek alabilecekler. Böylelikle sosyal belediyecilik anlamında büyük bir hizmeti hayata geçirmiş olduk. Aşevimizin kuru bakliyatını karşılayan Seral Pamuk Elyaf Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş adamı Kadir Erol Beytekin’e desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.