100.YIL BULVARINA EKSPRES HİZMETİ GELİYOR

100.YIL BULVARINA EKSPRES HİZMETİ GELİYOR
Bilindiği üzere yakın bir süreçte Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ tarafından işletilen yeni ekspres ve ring hatları hizmetlerinin başladığı duyuruldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi adına Samsun’da ulaşım hizmetlerini yürüten SAMULAŞ A.Ş. bünyesinde hizmet verecek olan yeni E3 Ekspres hattı 11 Aralık 2017 Pazartesi gününden itibaren Samsun’da toplu taşım hizmeti vermeye başlayacak.

a.jpg

BELEDİYEEVLERİ – 100.YIL BULVARI – BARUTHANE-KALKANCA

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş., Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Samsun’da halkımıza hizmet için toplu taşıma kazandırılan tamamı yüzde 100 alçak tabanlı ve engelli erişimine uygun otobüslerle hizmet veriyor. SAMULAŞ, 11 Aralık 2017 Pazartesi gününden itibaren Belediyeevlerinden hareket edecek olan yeni E3 Ekspres hattı ile Stat Kavşağı, Kılıçdede Kavşağı, Uğur Mumcu Parkı, Meskenler Kavşağı, 100. Yıl Bulvarı, Anadolu Caddesi güzergahını kullanarak Baruthane ve Kalkanca Mahallelerine hizmet vermeye başlayacak.

b.png

15 DAKİKA ARALIKLARLA HİZMET VERECEK

Belediyeevleri ve Baruthane-Kalkanca’ dan karşılıklı olarak hareket edecek E3 Ekspres araçları sabah yoğun saatlerde 15‘er dakika, gün içerisinde ise 20’şer dakika aralıklarla hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum