1 Yaş Doğum Günü

1 Yaş Doğum Günü
Bebeklerin en özel günlerinden bir tanesi, şüphesiz ki ilk doğum günleridir. 1 yaş doğum günü her ebeveynin heyecanla beklediği ve her detayına çok özendiği en mutlu günüdür.

Bebeklerin en özel günlerinden bir tanesi, şüphesiz ki ilk doğum günleridir. 1 yaş doğum günü her ebeveynin heyecanla beklediği ve her detayına çok özendiği en mutlu günüdür. Çünkü o gün minik bebekleri 1 yaşına girmektedir ve bu günü tüm ömürleri boyunca hatırlayabilecekleri, çok güzel bir anı olarak saklamak isterler.

 1 yaş doğum günü için günler öncesinden hazırlıklar başlamaktadır. Öncelikle en güzel araştırılmaktadır. Ebeveynler bu özel günü ev yerine dışarda bir mekânda kutlamayı tercih etmektedirler. Böylelikle akıllarda ve elbette fotoğraflarda kalacak olan bu anı hep çok güzel hatırlanacaktır.

1 yaş doğum günleri için özel çocuk doğum günü mekânları bulunmaktadır. Sizlerde İstanbul’un Anadolu yakasında ikamet ediyorsanız, Çekmeköy ve Sancaktepe’de yer alan Bonjur Parti Evi mekânlarından size en yakın olanı tercih ederek, çocuğunuza unutulmaz 1 yaş doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz. Çünkü Bonjur , çocuklarınızın doğum günü partilerinde sizlere hizmet veren çok özel bir mekândır. Sizler yerine her detayı düşünen, çocuklarınızın ve sizlerin keyifli dakikalar geçirmesi için tüm kadrosu ile hizmete hazır bir parti evidir.

1 Yaş Parti Konsepti

1 yaş doğum günü ebeveynlerin en heyecanlı günlerinden birisidir. Minik bebekleri artık 1 yaşına girmiştir ve bu günü en güzel şekilde kutlamak için tüm detayları önemsemektedirler. Her şeyin en güzelini, en eğlencelisini ve en kalitelisini isteyen ebeveynler için farklı birçok parti alternatifi yer almaktadır.

Bonjur ile yapılan doğum günü organizasyonlarında, sizlerin talep ve istekleri doğrultusunda özel konseptler hazırlanmaktadır. 1 yaş bebekleri kendi seçimlerini yapamadıkları için konsept tercihi anne ve babalarına veya varsa abi ve ablalarına ait olmaktadır. Konsept tercihi öncelikle bebeğin cinsiyetine göre belirlenmektedir. Ardından çocuğun karakterine en uygun masal veya çizgi film kahramanları arasında bir seçim yapılarak konsept uygulamasına başlanmaktadır. Elbette o günün yıldızı olan bebeğimiz başkahraman olmaktadır. Ve başkahramana ait kıyafetlerle ona benzemektedir. Bunun yanında kurulan her masada, kullanılan her aksesuarda ve malzemede başkahramanımızın çevresi, arkadaşları ve belirgin özellikleri işlenmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.