1 PAUN MORALİMİZİ YERİNE GETİRDİ

1 PAUN MORALİMİZİ YERİNE GETİRDİ
Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü Manisaspor maçı sornası kritik 90 dakikadayı değerlendirdi. Kazandıkları 1 puanın kendilerine moral kazandırdığı belirten tecrübeli çalıştırıcı oyuncularını tebrik etti.

FUTBOLCULARIMLA GURUR DUYUYORUM 
Kırmızı beyazlılar'da başarılı Teknik direktör Osman Özköylü Manisaspor-Samsunspor maçını değerlendirdi. Özellikle alt sıraları ilgilendiren bir maça çıktıklarını belirten Özköylü,"Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan bir karşılaşmaydı. İyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Özellikle 10 kişi kaldığımız dakikadan itibaren sahada futbolcularım gerçekten ellerinden gelenin en iyisni yaptılar ve 1 puanı hak ettikler. Hepsini tek tek kutluyorum. İnşallah gelecek haftalarda göze hoş gelecek daha güzel futbol izleteceğiz" dedi. 

BU 1 PUAN BİZE MORAL OLACAK 
Manisaspor karşısında çok öenmli bir puanla sahadan ayrıldıklarını belirten Samsunspor'un tecrübeli Teknik direktörü Osmöan Özköylü,"Elimizdeki tüm malzemeyi en iyi şekilde kullanamaya çalışıyoruz. Ancak kadro kısıtlığını ister istemez yaşıyoruz. ancak futbolcularımız gerçekten öz verili bir şekilde çalışıyorlar ve bunuda sahaya en iyi şekilde yansıtıyorlar. Eminimki bu 1 puan bize gelecek haftalar için moral kaynağı olacaktır. Sezonun ikinci yarısına kadar toplaya bildiğimiz tüm puanları toplayacağız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.