1 Milyon 790 Bin Sayfa Kitap Okundu

1 Milyon 790 Bin Sayfa Kitap Okundu
Ankara’da eğitim alanında birçok yeni uygulamaya önderlik eden Atlantik Okulları, başlatmış olduğu kitap okuma kampanyasında dereceye giren öğrenci ve veliler ödüllendirdi.

 Yarışma kapsamında 1 milyon 789 bin 677 sayfa kitap okunduğu bildirildi.

İncek, Atlantik Liseleri Konferans Salonu'nda yapılan ‘Atlantik’te Okuyoruz’ ödül törenine Atlantik Okulları Genel Müdürü Bahattin Özkaya, öğrenciler ve velileri katıldı. Atlantik Okulları'nın tüm kurumlarını kapsayan kampanya 20 Aralık- 20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilmiş, okullarda; söyleşi, kitap okuma saatleri, kitap stantları kurulması gibi çeşitli aktivitelerle okumanın önemine vurgu yapılmıştı.

Atlantik Okulları'nda düzenlenen ödül töreninde renkli görüntüler yaşandı. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmeden önce, kum saati gösterisi yapıldı. Daha sonrasında ise 3 kategoride gerçekleştirilen yarışmanın ödül törenine geçildi. 1. kategori de 800-1000sayfa kitap okuyan, 2. kategoride 1001-1500 sayfa kitap okuyan, 3. kategoride ise 1501-2000 sayfa kitap okuyan. Her sınıf seviyesinde en çok kitap okuyan üç öğrenci ve ilk beşe giren velilere hediyeleri takdim edildi.
Yarışa kapsamında en çok kitap okuyan bir öğretmene ve görme engelli bir vatandaşa da hediyeleri verildi.

Atlantik Okulları Genel Müdürü Bahattin Özkaya, okuyoruz kampanyasına ve ödül törenine gösterilen yoğum ilgiden dolayı öğrenci, veli ve öğretmenlere teşekkür edere, “Ailelere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, ailecek yapılacak okum etkinlikleri ile aile olma bilincine katkı sağlamak, televizyon, bilgisayar, akıllı telefonlar gibi iletişim koparan aktivitelere daha az zamana ayırarak ailecek bilikteliği artırmak amacıyla okullarımızda başlatmış olduğumuz ‘Atlantik’te Okuyoruz’ kampanyası, okunan kita sayfalarına ve bu salona baktığımızda amacına fazlasıyla ulaştığını örmekteyiz. Bu amaçlarımızı gerçekleştirirken bizlere her zaman desteğini esirgemeyen siz değerli velilerimize teşekkür ediyorum.” diyerek dereceye giren tüm öğrenci ve velileri kutladı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.