1.LİG'DE SAMSUNSPOR FIRTINASI ESECEK

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Samsunspor da Teknik direktör Ertuğrul Sağlamın raporu doğrultusunda görüşmelerin sürdürüldüğü bilgisini aldım..

Yeni sezon yeni heyecan demek.. Samsunspor yeni sezonda fırtına gibi esecek.. Transferde ismi geçen oyuncular bu takıma eminimki çok şey katacaklar..

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırımın vizyonu, Teknik direktör Ertuğrul Sağlamın tecrübesi ve Genel menajer Mustafa Astopalın deneyimi ile Samsunspor bu ligde hiç bekleme yapmadan layık olduğu süper lige çıkacaktır..

Titizlikle sürdürlen transfer çalışmaları sonrası atılacak imzaları bende sizler gibi heyecanla takip ediyor ve bekliyorum.. Transfer tahtasının açılacakmı kapalımı kalacak dediğimiz günlerden şimdi en iyi futbolcuyu transfer etmek istediğimiz günlere geldik.. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..

Bir diğer gururumuz Çarşambaspor da transferde ince eleyip sık dokuyor.. 3.ligde boy gösterecek olan Yeşil beyazlılar ilk hedef olarak ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlamak..

HER ŞEY SAMSUN FUTBOLU İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR