1 KASIMIN TELAFİSİ YOK!

1 KASIMIN TELAFİSİ YOK!
AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda gündemle alakalı konulara değindi. 1 Kasım da yapılacak Genel Seçimle ilgili olarak "1 Kasım seçimi, 7 Haziran'ın telafisi manasındadır" dedi.

ŞEHİTLERE RAHMET
Göksel konuşmasında, "Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde polis devriye aracının devrilmesi sonucu şehit olan Bafralı hemşehrimiz Polis Memuru Oktay Uçar'a, yine Bafralı hemşehrimiz, şehit Uzman Onbaşı Orçun Yılmaz'a ve terör örgütünün hain saldırıları sonucu hayatını kaybeden diğer şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaşanan olaylar ve güvenlik güçlerimizin şehit haberleri canımızı çok yaktı. Analar ağladı,şehitlerimizin çocukları yetim kaldı."ifadesini kullandı.                       

AĞUSTOS ZAFER AYI
Göksel Zafer Bayramı ile ilgili,“Türk tarihinde Ağustos ayı en önemli aylardandır. Ağustos ayı tarihimizde zaferle doludur. 26 Ağustos Malazgirt Zaferi'nde Bizans'ı yenerek Anadolu'nun kapıları Türklere açılmıştır. 27 Ağustos Kosova Zaferi Rumeli'yi fethettiğimiz tarihtir. 28 Ağustos Belgrad zaferinde Türkler Balkanları fethetmiştir. 30 Ağustos'ta ise Gazi Mustafa Kemal komutasında, yeniden doğuşun zaferi kazanılmıştır. Yarın ise yeniden doğuşun zaferini kutlayacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı ülkemize ve milletimize kutlu olsun"temennisinde bulundu.      

DÜNYADA SÖZ SAHİBİ
AK Parti'nin 13 yıllık iktidarını değerlendiren Göksel, "13 yıllık AK Parti iktidarında ülkemiz ekonomik ve sosyolojik anlamda büyük kazanımlar elde etmiştir. Bu kazanımlar sonucunda Türkiye siyasi olarak dünyada söz sahibi olmuştur. Türkiye'nin dünyada söz sahibi olması, emperyalist ülkeler tarafından devin ayağa kalkması olarak nitelendirilmiştir. Devin ayağa kalkması sonucu sadece kendisini değil, etrafındakiler de toparlanmış ve bu da emperyalist güçler için tehdit unsuru olmuştur. Bu nedenle, emperyalist güçler AK Parti'yi hedef almışlardır"dedi.
7 HAZİRAN'IN TELAFİSİ
Göksel, "Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na hükümet kurma görevi verildi, koalisyon çalışmaları yürütüldü. Ancak koalisyon kurulamadı. Bu da yeniden seçimi mecbur kıldı. Cumhurbaşkanımızın Başbakanımıza vermiş olduğu hükümet kurma yetkisiyle de seçim hükümetimiz kurulmuş durumdadır. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. 1 Kasım tarihinde seçim olacak. Bu seçim, 7 Haziran’ın telafisi manasındadır. Geçtiğimiz iki buçuk ayda ülkemiz çeşitli badireler ve ekonomik sıkıntılar yaşadı. 7 Haziran’ın telafisi 1 Kasım olacak fakat 1 Kasımın telafisi yok."şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum