1 KASIM TARİHİ BİR SEÇİM

1 KASIM TARİHİ BİR SEÇİM
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''1 Kasım tarihi bir seçim'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Bafra ilçesinde sürdürdü. Karaaslan'a seçim çalışmasında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Koordinatörü Hakan Karaduman, İl Gençlik kolları Başkanı Caner Göktepe, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti. Çiğdem Karaaslan beraberindeki partililerle birlikte Din Görevlileri haftası kapsamında Diyanet-Sen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Daha sonra ilçedeki tekstil fabrikalarını ziyaret ederek, çalışanlarla buluştu. Ardından hasta ziyareti yapan Karaaslan, son olarak gençlerle sohbet toplantısında biraraya geldi.

1 Kasım seçiminde halkın önünde iki seçenek olduğunu belirten Karaaslan, ''Bu seçeneklerden biri, koalisyon görüşmeleri ile, beklentiler ile zaman geçirecek Türkiye, diğeri ise 13 yıldır olduğu gibi AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu bir Türkiye. Bu seçim tarihi bir seçim. Hepimizin çoluğunun çocuğunun, geleceğini belirleyecek seçim. Nasıl bir Türkiye'de yaşayacağımızı belirleyecek bir seçim'' diye konuştu.

KURUCU KADIN DELEGEYE ZİYARET

Çiğdem Karaaslan seçim çalışmaları kapsamında AK Parti'nin ilçe teşkilatı kurucuları ve ilk delegeleri arasında olan 93 yaşındaki Tenzile Demir'i evinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

GENÇLERLE SOHBET TOPLANTISI

Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen sohbet toplantısında gençlere siyasi hayatını anlatan Karaaslan, AK Parti'nin gençlere siyaset yapma alanı sunduğunu söyledi. Karaaslan, AK Parti'nin gençlik kollarından yetişen gençlerin ana kademelerde görev yaptığını belirterek, ''Bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimizin çoğu bu okuldan yetişmiştir. Burda hem kurucu genel başkanımz Recep Tayyip Erdoğan'ın hem de genel başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun çok büyük rolü var. AK Parti gençlerin her zaman önünü açmıştır. Bunu seçilme yaşını 25'e indirme konusunda aldığımız kararla kanıtlamış olduk. 1 Kasım seçim beyannamemizde gençleri ayrı tutarak, her anlamda bir çok müjde verdik'' dedi.

Konuşmanın ardından Karaaslan, gençleri sorun ve taleplerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum