1 günlük bebek hastaneden çalındı!

1 günlük bebek hastaneden çalındı!
ÇANAKKALE Devlet Hastanesi Yeni Doğan Servisi'nde bulunan bir günlük ikiz bebeklerden erkek olanı, iddiaya göre, işitme testine götüreceğini söyleyen beyaz önlüklü 1.70 boyunda 25 yaşlarındaki esmer bir kadın tarafından çalındı.

Bebek hırsızlığının anlaşılması üzerine kentte alarma geçildi. Kadının ve bebeğin bulunması için kentin giriş ve çıkışlarında önlem alınırken; araçlar kontrol edilmeye başlandı. Bebeği çaldığı öne sürülen kadının yanında başka bir kadının daha bulunduğu öğrenildi.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında, Çanakkale Devlet Hastanesi Bahattin ve Huriye Demircioğlu ek binasında meydana geldi. Anne Fatma Bozkurt, dün (çarşamba) saat 09.00'da biri kız diğeri erkek ikiz bebek dünyaya getirdi. Yeni Doğan Servisi'nde yatan bebeklerden erkek olanı; iddiaya göre, servise gelen beyaz önlüklü, 1.70 boyunda, 25 yaşlarındaki esmer bir kadın tarafından Kulak Buran Boğaz Servisi'ne işitme testi için götürüleceği söylenerek alındı. Yanında bir başka kadınla hastaneden çıktığı öğrenilen kadın, bebekle birlikte ortadan kayboldu. Yetkililerin ihbarı üzerine polis hastaneye geldi. Hastanenin ve çevresinin güvenlik kameraları incelenmeye başlandı. Kenti alarma geçiren bebek hırsızlığı üzerine kentin giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları oluşturuldu. Şehirler arası yolcu otobüsleri başta olmak üzere araçlar aranmaya başlandı.

İKİ KİŞİ TAKSİYE BİNMİŞ

Polis ekiplerince durdurulan bir taksinin şoförü Hüseyin Teskin'in, hastane önünden iki kadını aldığını söylediği öğrenildi. Teskin, "Birinin yüzü kapalı iki kadın hastaneden çıkıp taksime bindi. İnönü Caddesi önündeki devlet hastanesine doğru gideceklerini söylediler. 9 lira tuttu. Orada indirdim, döndüm" demesi üzerine bu bölgede de aramalar yoğunlaştırıldı. Henüz çalınan bebek ile yanındaki kişilere ulaşılamadı. Anne Fatma Bozkurt ve baba Orhan Bozkurt'un endişeli bekleyişi sürüyor. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.