1. Çocuk Kitapları Günleri Başladı

1. Çocuk Kitapları Günleri Başladı
19 Mayıs Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında “ 19 Mayıs Belediyesi 1.Çocuk Kitapları Günleri “ etkinliğinin açılışı gerçekleştirildi.

19 Mayıs Belediyesinin çocukların kitap okuma sevgisini artırmak için hazırladığı “1. Çocuk Kitapları Günleri” 29 Mayıs- 31 Mayıs tarihleri arasında 19 Mayıs Belediyesi Hizmet Binasında bulunan salonda düzenlenecek.Açılış öncesi Yazar Nihat Gökmen öğrenciler ile söyleşi yaparak kitap okumanın faydalarını anlattı. Gökmen, Atatürk'ün ülkeyi gelecek nesillere emanet ettiğini hatırlatarak, "O emaneti teslim alma zamanı geldiğinde iyi yetişmiş, donanımlı insanlar olmanız lazım. Bunun için de çok okumanız gerekli." dedi.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ’’Belediye olarak çocuklara kitap sevgisini aşılamak ve okuma alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olmak amacı ile böyle bir etkinlik düzenledik.’’ dedi.Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine doğru ilerlediğini kaydeden Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Türkiye, dünyaya yön veren ve yine barışı ve sevgiyi inşa eden bir ülke olacak. Bunlar, bizim yarınımız olan yavrularımızla sağlanacak. Bunun içinde çocuklarımızın milli ve manevi değerler doğrultusunda yetişmesine önem veriyoruz. " dedi.Yazarlar öğrencilere kitaplarını tanıtıp sorularına cevap vererek öğrencilerin aldıkları kitapları imzaladılar.Açılışa 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Daire Amirleri, Öğretmenler, Yazarlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.