1 – 1 = 0

2 temmuz 1993  yer  SİVAS  MADIMAK oteli  yanan canlar yakılan vicdanlar  susan insanlar.

5 temmuz 1993  yer ERZİNCAN NIN  KEMALİYE  ilçesi  BAŞBAĞLAR   köyü nü basan  pkklılar29 kişiyi  kurşuna dizerek  köyü ateşe verdi   1 i kadın 4 kişide yanarak can verdi toplam 33 kişi katledildi  vicdanlar sustu   MADIMAKTA  36 BAŞBAĞLARDA  33  sivil vatandaş  vurularak yakılarak  can verdi neden  niçin  bu kin bu nefret niye  insanlar  niçin korkutuluyordu  .

17 şubat  1993 jandarma  genel komutanı  orgeneral EŞREF BİTLİS in  uçağı düşürülerek yaşamına son verilmesi  .

Bahriye üç ok  ,turan  dursun  uğur muncu  gibi yazarların  suikast ile canlarının alınması  bu ve buna benzer   birçok olaylar  terör  saldırıları  karakol  baskınları .

29 temmuz 2008 de İstanbul  Güngören de çöp bidonlarına  konan   iki ayrı  bombanın patlaması  sonucu  17  vatandaşın   yaşam hakkının alınması  ve  150 den fazla  kişini yaralanması  .

11 mayıs  2013 te HATAY REYHANLIDA 2  ayrı  bombanın  patlatılması  sonucu  52  vatandaşımızı n ölümü  bir o kadarda  vatandaşımızın  yaralanmasına  sebep  olan  terör saldırıları  .

Neyi  amaçlamaktadır  ne  isteniliyordu  .

Yukarıda  yazdıklarımız  ilk akla  gelenler .

25  mart  2009 muhsin Yazıcıoğlu nu n da içinde bulunduğu helikopter kazası  kaza diyoruz  bilindiği  kadarıyla  failleri  bulunamayan kazada  6 kişi can  verdi .

Bunlar ilk akla  gelenler  İsrail in vurduğu  mavi  Marmara  gemisi ,SURİYEnin  vurduğu  denilen  ancak henüz  kesinleşmeyen  keşif uçağımızın    düşürülmesi   2 pilotumuzun  şehit edilmesi

Polislerimizin  askerlerimizin  bilindiği  kadarıyla  nedensiz  intihar  etmeleri  .

Çinin  UYGUR TÜRKLERİ NE  yaptığı  işkenceler  .

Irak ınkuzeyinde  MUSUL  Kerkük te  patlatılan  bombalar bizleri  düşünmeye  sevk  ettirmiyor mu hala .

Bırakalım  sağı  solu  partizanca  yaklaşımları  bu  proje  inançlı  inançsız  demiyor  insanlığı  vuruyor  .

Uyumayalım  uyanalım  bu  nasıl  iş ki hep  TÜRKLER vuruluyor  ,bombalanıyor , yakılıyor,  yıkılıyor  niçin TÜRK ÜM demekten  kaçınılıyor  bu   korku  neden .

Bütün bunlar  yurdum  topraklarında oldu   değil mi ?.

Olmadı mı yoksa  nedenini  niçini  bilmediğimiz ancak   canıyla  malıyla  bedel  ödediğimiz  varlığımızın  nedeni bu  kadar  pahalı  ödetilmemeli  diye  düşünüyorum .

Ancak güzel günlerimizde yok değil  tabi ki  yalanın , iftiranın , riyanın  olmadığı  zamanlarda  değerlerimizle  karşılıklı sevgi  saygı  ile  hoş görüye  dayalı  ilimin  bilimin ve aklın kullanıldığı zamanlarda  bu gün bu yazıyı  yazmamın  nedeni  herkesin  aklına ve vicdanına  inancına ve düşüncesine  göre  kendisine  yapılmaması  istediği haksızlığı  bir başkasına  yapmaması nı istemek  benimde nacizane  bir talebim  insanlık adına .

Saygılar sevgiler benden  en güzel yarınlarda siz değerli okuyucularımızın olsun .

Lütfen kimseyi  aşağılayarak   dışlayarak  yok sayarak  bakmayalım.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sedat Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR