0 - 0

Merakla beklediğimiz TFF 1. ligi ilk maçımızı İzmir’de Altay maçı ile çıktık bana göre sürpriz bir kadro ile başladık niye derseniz sağbekte Erhan Kartalı, ön libero Ferhat Çulcuoğlu’nu beklerken , Gyasini sakatlığı sonucu Fredi Plümanı izleme şansına sahip olduk..

Vukan Saviçeviç , Gökhan  Alsanın etkisiz futboluna tanık olduk defansta Yalçın Kılıç’ın  acemiliğini görüp Ahmet Han Kösen’in can siperhane mücadelesine hayran olduk. 

İlk 30 dk düt , düt , hakemin gereksiz düdüklerine şahit olduk Muhsin’in sade , güzel mücadeleli futboluna hayran olduk derken ilk yarı bitti..

2 . yarıya iyi başlamadık futbolcu kardeşlerimizin birbirlerine yakınlaşma ve yardımlaşmaları yok derken ilerleyen dakikalar sonucu bu maçın kötüsü Gökhan Alsan oyundan çıktı, İlyas Kubilay Yavuz oyuna girdi oda oyunda kaybolup gitti.

Maçın gidişatı her iki takım beraberliğe razı gibi 2 . yarı  Yılport Samsunspor'da Durarak futbol oynama hastalığı  devam ediyor , maçı durduran etkenler faullerdir maalesef  bu maçtaki faul sayısı tamı tamamına her iki takım adına 41 adettir yani bu bir rekor diyebiliriz.

Saviçeviç'i  10 numara diye aldık 0 numara çıktı. Bu maç için ancak bunlar yazılır, ya bu takıma takviye gerek yada kendilerine gelmeleri gerekmektedir. 

Aylardır yaptığınız kadro mühendisliği  bu mudur yani bu takım bu gün sadece idare etti, ve özellikle beni mutsuz etti şimdilik  sabır diyorum ileriye dönük Işık göremiyorum.

İNŞALLAH İYİ OLUR TEK TEMENNİMİZ BU .... 

Her iki takımı değerlendirirsek yani koskocaman SIFIR ELDE VAR SIFIR,  Hakemi hepiniz gördünüz resmen bir faciaa maç yönetmeye değil idare etmeye gelmiş

SAYGILAR 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR