Penta Yazılım kurumsal müşterilerine 7/24 destek sağlamaya devam ediyor

Penta Yazılım kurumsal müşterilerine 7/24 destek sağlamaya devam ediyor
Birçok firmaya web tasarım ve web yazılım konusunda hizmet sunan Penta Yazılım, e-ticarette de farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

 

Kurumsal web tasarım denilince akla ilk gelen ve alanının en başarılı ajanslarından olan Penta Yazılım; müşterilerinin gözbebeği olmaya devam ediyor. Müşterilerine 7/24 destek hizmetinin yanında arama motorlarının en ön sıralarında yer almayı da başarıyor. Google kriterlerine uygun destek vermesi, tüm arama motorlarının da dikkatini çekmiş durumda. Web Tasarım ve Web Yazılım konusunda istenilen kriterlerde her zaman uzman kadrosu ve başarılı yazılımcıları ile hizmet için hazır bekliyorlar.

2013 yılında alınan bir kararla çalışmaya başlayan ajansı Penta Yazılım, müşteri ilişkilerini her şeyin önünde tutuyor. Çünkü belirtilen bilgilere göre iyi iş çıkartmanın yolu mutlaka müşterinin ihtiyacının amacının ne olduğunu iyi kavrayabilmekte. Her gün gelişen dijitalleşen bir dünyada konu web yazılım başlığı altında ticaret yapabilme ve kendini geliştirebilme imkânıdır.

Müşteri ilişkilerinde 1 numara Penta Yazılım

Kurumsal web tasarım müşterilerine İngilizce Web Tasarım yapma konusunda da çok başarılı olan diğer dünya dillerine ilişkin talepleri de boş çevirmiyor, müşterilerin memnuniyetini her şeyin üstünde tutuyor. Diyelim ki birçok ülkeye hizmet vereye başladınız ve web sitesi tasarımı istiyorsunuz. Bu hizmet noktasında Penta SEO ve İçerik alanında yine alanında ilk sırada yerini alıyor. Birçok dil çeviri seçeneği alt yapısı düzenleyerek içerik ve başlık kısımlarının ustaca çevirisine yardım ediyor. Ne kadar da aranan bir özellik değil mi? Şu an bu desteği sunan web tasarım firmaları oldukça kısıtlı çünkü böyle bir alt yapı oluşturmak demek eklenmek istenilen dilin kurallarını bilen bir web yazılımcıyla çalışmak demektir. Oysa verilen eğitim standartlarında böyle bir eğitim seçeneği web sitesi yazılımcılarına verilmemektedir. Durum böyle olunca ülkede 2 dili iyi bilen -burada kasıt kelime değil grammer bilgisidir- yazılımcı oldukça nadir bulunuyor. Fakat Penta Yazılım iş alım koşullarında burada önem veriyor. Bu sayede yerli ve yabancı birçok müşterisiyle anlaşılır bir şekilde iletişim kurma fırsatı sağlıyor.

Penta Yazılım müşterileri ile telefonda, e-posta üzerinden ve video konferans hatta gerekli durumlarda ofislerine davet ederek etkin yerinde hizmet sağlamaktadırlar. Bu iletişimin asıl amacı müşterilerle doğru yolda ilerleyerek kurulmak ya da geliştirmek istenilen web tasarımı hakkında müşteri memnuniyet onayı da alarak emin adımlarla ilerlemektir. Öncelikle firma sahiplerinin ne iş ile meşgul olduklarını, müşteri rakiplerini belirliyorlar ve daha sonra ise hedef kitle.

E-Ticaret sitelerinin de gözbebeği

12 yıldır birçok firmaya web tasarım ve web yazılım konusunda ev sahipliği yaparak ve halen kendini dünya standartlarının çok üstüne çıkartmayı hedefleyen Penta Yazılım e-ticarette de farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

IdeaSoft altyapısı ile Penta Yazılım ürünlerin fotoğraflarını çekip uygun bir şekilde optimize edebilir, sosyal medya ile reklamları yönetebilir buradaki sosyal medya Instagram, Facebook gibi sosyal paylaşım siteler, tüm ürünler SEO uyumlu bir şekilde web sitesine eklenebilir, web siteniz mobil bir uygulamaya çevrilebilir bu özellik sayesinde sitenin herhangi bir bakım zamanın da uygulama üzerinde satış işlemi gerçekleştirilebilir. Bunlara ek olarak 6 saatlik bir eğitim süreci ile IdeaSoft admin kullanım paneli hizmeti kendi firmanıza sağalabilirsiniz.

Web Yazılımında Halkla İlişkilerin Temel Durağı Sosyal Medya

Günümüzde sosyal medyanın gücünü bilmeyen yoktur herhâlde. Sosyal medya hesapları ve reklamları web sitesi sahiplerine ne gibi bir destekte bulunuyor? Penta Yazılım şirketi hangi sosyal medya platformlarında uzman birer destek sağlıyor?

İyi bir reklam yapmak ve hedef kitlenize daha rahat ulaşmak istiyorsanız durağınız mutlaka sosyal medya hesapları olmalıdır. Günümüzde her yaştan bireyin oldukça üye olduğu Instagram, Facebook gibi sosyal paylaşım siteleri artık reklam verme özelliği de bulunduruyor. Yani eğer web sitenize bu gibi sitelere entegre ederseniz herhangi olağan bir zamanda yönlendirmeler ile sitenize daha fazla ziyaretçi bulma imkânınız olur. Penta Yazılım ise bu konuda 7/24 müşteri hizmet politikaları ile müşterilerine hazırladıkları web sitelerinin düzenli olarak reklamlarını yapmaktadırlar.

Peki hangi konularda Penta Yazılımcılar destek sunmakta? Penta firması bünyesinde çalışan sosyal medya uzmanları kendi firmanız adına açılmış sosyal medya hesaplarının aylık grafikler olarak hizmetinize sunmayı amaçlar. Tüm sosyal medya hesaplarında eş zamanlı paylaşımları yapılır. Her gün belirli saatlerde paylaşımlar yapılarak sosyal medya hesapları canlı tutulur. Paylaşılan içerikler birbirinden ilgi çekici ve laf kalabalığı yapmadan paylaşımlar yapar. Uzmanlar belirli saatlerde bu hesaplardan yapılan paylaşımları incelemeye alır ve bunun sonuncunda yaş skalası gibi hedef kitle analiz raporları sunar. Gündemi de aynı doğrultuda takip eden sosyal medya uzmanları, özel ve resmi günler ile ilgili yaratıcı postlar paylaşır bu da takipçi sayısını arttırarak firmanın yayılmasına destek sunar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.